Allsoft
Allsoft
Parabool 2
3364 DH Sliedrecht
06 26 138 779 - info@allsoft.nl
Specialist in software maatwerk
Loading Carousel
Expertise - Expertise

Expertise

Waarom zou u data met de hand invoeren of overtypen? Waarom zou u informatie op meerdere plaatsen bijhouden? Hebt u problemen met het foutvrij maken van een eigen applicatie? Vele andere bedrijven kozen al voor Allsoft!

 
1950-vs2017.png

C# Programmeur

Bent u een professionele softwareontwikkelaar? Of ontwikkelt u in eigen huis een bedrijfsspecifieke applicatie? Dan kan Allsoft u daarbij ondersteunen als Microsoft Specialist C# programmeur. Zo haal u extra expertise in huis of geeft u uw project een boost met onze extra capaciteit.

 
1942-istock-000012277114small.jpg

Documentverwerking

Op het gebied van documentverwerking hebben we de nodige ervaring opgedaan. Heeft u op dit gebied ondersteuning nodig, dan kunt u ons inschakelen...

 
1927-56-320-469.jpg

MS Access programmeur

Heeft een enthousiaste collega 'iets' opgezet in MS Access maar loopt u tegen limieten aan? Wij bieden op maat oplossingen met onze MS Acces programmeurs.

 
1933-67-320-469.jpg

Upgraden Delphi 7 Software

Heeft u Delphi 7 software die u wilt upgraden? Dan heeft u een specialist nodig. Welkom bij Allsoft! Wij hebben veel kennis op het gebied van Delphi 7. We hebben hier niet alleen veel in ontwikkeld, maar kennen ook de nieuwe versies. Daardoor kunnen wij bij uitstek uw Delphi 7 software upgraden!

 
1935-21-320-469.jpg

Delphi programmeur

Bent u op zoek naar een Delphi programmeur? Kunt u voor een specifiek project extra capaciteit gebruiken? Allsoft biedt u de nodige Delphi-kennis. Als Delphi programmeur kunnen we u op verschillende manieren ondersteunen.

 
1949-download.png

SnelStart koppeling

Een website was ontwikkeld in php met MySql. Deze kon geen koppeling maken met SnelStart, die met MS-Sql werkt en via een .Net library een koppeling aanbiedt.

Waarom Allsoft?

  • 30 jaar ervaring
    Vele maatwerk software en koppelingen gerealiseerd voor het MKB
  • Velen gingen u voor 
    Uiteenlopend van GMS Digitaliseert tot GVB. Vele klanten gingen u voor.
  • Totale ontzorging
    Eén aanspreekpunt voor maximaal resultaat, dat geeft rust.