Allsoft
Allsoft
Parabool 2
3364 DH Sliedrecht
06 26 138 779 - info@allsoft.nl
Specialist in software maatwerk

C# Programmeur

Bent u een professionele softwareontwikkelaar? Of ontwikkelt u in eigen huis een bedrijfsspecifieke applicatie? Dan kan Allsoft u daarbij ondersteunen als C# programmeur op het niveau van Microsoft Certified Professional. Zo haal u extra expertise in huis of geeft u uw project een boost met onze extra capaciteit.

Ervaren C# programmeur

De ontwikkeling van software is meestal een complex project. Vanzelfsprekend legt u de basis met een functioneel ontwerp. Maar als u met meerdere C# programmeurs aan een applicatie werkt, blijft het belangrijk dat zij nauw samenwerken. En dat is precies waar onze C# programmeur Evert-Jan Modderkolk bedreven in is. Hij heeft veel ervaring opgedaan als C# programmeur bij grote en kleine organisaties. De ene keer ontwikkelde hij volledig zelfstandig een complete maatwerkapplicatie. De andere keer maakte hij onderdeel uit van een team C# programmeurs. Daardoor kunt u de C# programmeur van Allsoft direct, effectief inzetten voor uw project.

Zo flexibel als u wilt 

U kunt kiezen voor volledige of gedeeltelijke uitbesteding. Hoe flexibel wilt u zijn? U besteedt een compleet project uit aan onze C# programmeur. U betrekt ons bij uw project, waarbij de C# programmeur onderdeel gaat uitmaken van het ontwikkelteam. U zet de C# programmeur in op urenbasis, afhankelijk van uw behoefte aan extra capaciteit. Bel 06 26 138 779 voor meer informatie of stuur een mail naar info@allsoft.nl.

Certificaten

Direct contact
1950-vs2017.png

Waarom Allsoft?

  • 30 jaar ervaring
    Vele maatwerk software en koppelingen gerealiseerd voor het MKB
  • Velen gingen u voor 
    Uiteenlopend van GMS Digitaliseert tot GVB. Vele klanten gingen u voor.
  • Totale ontzorging
    Eén aanspreekpunt voor maximaal resultaat, dat geeft rust.