Allsoft
Allsoft
Parabool 2
3364 DH Sliedrecht
06 26 138 779 - info@allsoft.nl
Specialist in software maatwerk

Delphi programmeur

Kunt u voor een specifiek project extra capaciteit gebruiken? Allsoft biedt u de nodige Delphi-kennis. Als Delphi programmeur kunnen we u op verschillende manieren ondersteunen.

Delphi programmeur met ervaring

Delphi programmeur Evert-Jan Modderkolk van Allsoft heeft jarenlange ervaring met het programmeren in Delphi. Hij werkte voor grote en kleine organisaties aan uiteenlopende applicaties. Een van zijn specialismen is het upgraden van Delphi 7 software. Daarnaast ontwikkelt Evert-Jan applicaties in Delphi 2010, XE2 en hogere versies.
 

Van compleet project tot inzet op uurbasis

U kunt de Delphi programmeur van Allsoft heel flexibel inzetten. De mogelijkheden?

 • U besteedt een project aan ons uit. Wij voeren dit compleet uit, van functioneel ontwerp tot en met oplevering. Onze Delphi programmeur is verantwoordelijk voor kwaliteit en planning conform de afspraken met u.
 • U besteedt specifieke onderdelen aan onze Delphi programmeur uit. We ondersteunen u bijvoorbeeld door een specifieke deelfunctionaliteit te ontwikkelen. We kunnen hiervoor een vaste prijs afspreken.
 • U zet onze Delphi programmeur in wanneer nodig. Bij deze optie werken we voor u op urenbasis. Als u zelf capaciteit te kort komt, doet u een beroep op ons. We maken afspraken over het uurtarief. Afhankelijk van de afstand kunnen we zowel bij u op locaties als vanuit Alblasserdam werken.

Bel 06 26 138 779 voor meer informatie of stuur een mail naar info@allsoft.nl.

Direct contact
1935-21-320-469.jpg

Waarom Allsoft?

 • 30 jaar ervaring
  Vele maatwerk software en koppelingen gerealiseerd voor het MKB
 • Velen gingen u voor 
  Uiteenlopend van GMS Digitaliseert tot GVB. Vele klanten gingen u voor.
 • Totale ontzorging
  Eén aanspreekpunt voor maximaal resultaat, dat geeft rust.