Allsoft
Allsoft
Parabool 2
3364 DH Sliedrecht
06 26 138 779 - info@allsoft.nl
Specialist in software maatwerk

Upgraden Delphi 7 Software

Hebt u Delphi 7 software die u wilt upgraden? Dan hebt u een specialist nodig. Welkom bij Allsoft! Wij hebben veel kennis op het gebied van Delphi 7. We hebben hier niet alleen veel in ontwikkeld, maar kennen ook de nieuwe versies. Daardoor kunnen wij bij uitstek uw Delphi 7 software upgraden!

Daarom software upgraden

Met name in technische omgevingen is Delphi 7 software veelvuldig toegepast. U beschikt wellicht over een applicatie die qua functionaliteit aan uw eisen voldoet. Maar steeds vaker merkt u dat het tijd is om deze te upgraden. De 32-bit Delphi 7 software kan niet goed overweg met uw 64-bit Windows 8.1 besturingssysteem. U merkt dat compatibiliteit steeds vaker een probleem wordt. Daarom wilt u upgraden naar Delphi 2010 of XE5 (en hoger) of naar C#.

Upgrades naar Delphi en #C

Allsoft kan deze upgrade voor u uitvoeren. Daarbij zorgen we ervoor dat u de volledige kwaliteit en functionaliteit van de applicatie behoudt. Dat vraagt om technische kennis - en soms om inventiviteit. Zo werkt Delphi 7 software met ANSI-teksten en niet met Unicode. Daar geven we aandacht aan bij het upgraden. Kiest u voor een upgrade naar een nieuwere Delphi versie, zoals 2010 of XE5 (of hoger), dan blijft een groot deel van de componenten gelijk. Als specialisten weten wij inmiddels wat de aandachtspunten zijn. Zo zorgen we bij de upgrade naar Delphi XE5 voor de conversie van Rave reports naar Fast reports.

Kiest u voor het upgrade van Delphi 7 software naar C#, dan zullen we het grootste deel van de code moeten omzetten. De ervaring leert dat de structuur van de software vaak nog wel bruikbaar is.

De voordelen van Allsoft

Allsoft realiseert

 • upgrades van Delphi 7 software naar hogere versies;
 • upgrades met behoud van functionaliteit en kwaliteit;
 • pragmatische en betaalbare oplossingen;
 • een probleemloze overgang van oude naar nieuwe versie. 

Bel 06 26 138 779 voor meer informatie of stuur een mail naar info@allsoft.nl.

Direct contact
1933-67-320-469.jpg

Waarom Allsoft?

 • 30 jaar ervaring
  Vele maatwerk software en koppelingen gerealiseerd voor het MKB
 • Velen gingen u voor 
  Uiteenlopend van GMS Digitaliseert tot GVB. Vele klanten gingen u voor.
 • Totale ontzorging
  Eén aanspreekpunt voor maximaal resultaat, dat geeft rust.