Allsoft
Allsoft
Parabool 2
3364 DH Sliedrecht
06 26 138 779 - info@allsoft.nl
Specialist in software maatwerk
Loading Carousel
Maatwerk software - Maatwerk software

Maatwerk software

Wilt u als MKB-bedrijf uw automatisering nog beter afstemmen op uw bedrijfsprocessen? Ontdek dan de maatwerk software van Allsoft. Van maatwerk softwarekoppelingen en -integraties tot maatwerk dataconversie of compleet pakket.

 
1961-shutterstock-408720388.jpg

Software koppeling

Wilt u verschillende softwarepakketten aan elkaar koppelen? Wilt u informatie uit het ene pakket gebruiken in het andere pakket? Allsoft realiseert voor u de vereiste software koppeling. Puur maatwerk. Als softwareontwikkelaars zijn wij gespecialiseerd in maatwerk koppelingen voor MKB-bedrijven. Praktische en betaalbare oplossingen!

 
1963-shutterstock-518160493.jpg

Maatwerk data conversie

Wilt u data uit het ene softwarepakket ook kunnen gebruiken in het andere? Dan is het tijd voor een maatwerk data conversie van Allsoft. Wij ontwikkelen een conversietool waarmee u data voor andere software ontsluit. Volledig geautomatiseerd!

 
1965-shutterstock-489277603.jpg

Maatwerk software integratie

Wilt u twee of meer softwarepakketten integreren? Wilt u uw voordeel doen met de functionaliteit uit verschillende pakketten? Allsoft realiseert dan de software integratie voor u. Een maatwerkoplossing die u veel voordelen gaat opleveren. Voortaan werken twee softwarepakketten met elkaar samen alsof ze bij elkaar horen…

 
1967-shutterstock-563421085.jpg

FTP Upload

Moet uw klant elke keer de juiste bestanden uploaden naar uw website en ontbreekt er nogal eens een bestand? Kies dan voor FTP Upload van Allsoft, dan heeft niemand er omkijken naar.

Waarom Allsoft?

  • 30 jaar ervaring
    Vele maatwerk software en koppelingen gerealiseerd voor het MKB
  • Velen gingen u voor 
    Uiteenlopend van GMS Digitaliseert tot GVB. Vele klanten gingen u voor.
  • Totale ontzorging
    Eén aanspreekpunt voor maximaal resultaat, dat geeft rust.