Allsoft
Allsoft
Parabool 2
3364 DH Sliedrecht
06 26 138 779 - info@allsoft.nl
Specialist in software maatwerk
Loading Carousel
FTP Upload - FTP Upload

FTP Upload

Bent u net als onze andere klanten op zoek naar een heel eenvoudig ftp programma dat werkt zonder dat de gebruiker ingewikkelde stappen hoeft te doorlopen.

Als u wilt dat uw klanten automatisch bestanden uploaden naar uw ftp server, dan is FTP_Upload een ideaal programma voor u en uw klant.

FTP_Upload is een Ftp programma, dat geheel automatisch, super snel een hele mappen structuur met bestanden verzend (upload) naar een vast host adres. Als er weer bestanden in worden geplaatst, worden deze automatisch verstuurd. De mappenstructuur blijft daarbij behouden. Ook is het mogelijk om handmatig bestanden te versturen met FTP_Upload.

Het programma is zeer eenvoudig in gebruik en kan op een server draaien, waarbij het bij minimaliseren in de Icon-tray komt en automatisch met Windows kan opstarten.

Het programma kan een logfile maken, waarbij 2 niveaus mogelijk zijn: niveau 1 laat zien welke bestanden er zijn verzonden en niveau 2 laat ook diverse statussen zien van het verzenden.

De prijs is laag voor een programma dat zo eenvoudig is te bedienen en toch zoveel functionaliteit heeft.

Bestel nu het programma door het contactformulier in te vullen. Vermeld dat u het bestelt en geef de hostnaam door, waarvoor u een licentie wilt aanschaffen. In de ini file kunt u de gebruikersnaam en het wachtwoord invoeren, zodat het uploaden geheel geautomatiseerd plaats vind.

Direct contact

Waarom Allsoft?

  • 30 jaar ervaring
    Vele maatwerk software en koppelingen gerealiseerd voor het MKB
  • Velen gingen u voor 
    Uiteenlopend van GMS Digitaliseert tot GVB. Vele klanten gingen u voor.
  • Totale ontzorging
    Eén aanspreekpunt voor maximaal resultaat, dat geeft rust.